Bliv forhandler

Udvid din gårdbutik og bliv en del af vores markedsplads. NaboGro forbinder dig til nye potentielle kunder i dit nærområde, som skaber salg og flere gæster i butikken.

Hvordan fungerer nabogro?Tilmedlingsformular

Hvordan fungerer NaboGro?

Udfyld tilmeldingsformularen for at blive oprettet i vores system

Du får din egen forhandlerside med alle dine produkter.

Ved køb modtager du en e-mail og SMS med ordreinformationer

 

Kunden får udleveret sine varer efter at fremvise fakturaen

Nye kunder, mere omsætning

Uanset om du er et større landbrug eller har en drivhus i baghaven, så hjælper vi dig med at få nye kunder i butikken. Vores online platform besøges af kunder over hele landet, som søger efter lokale danske kvalitetsvarer. Bliv en del af vores netværk og start med at sælge online i dag!

Vi håndterer salget

For 10% eller minimum 5 kroner pr. transaktion gennem vores hjemmeside.

Læs vores retningslinjer

Hvad er Gror?

Gror er en markedsplads hvor private, gårde og landbrug af alle størrelser kan sælge deres frisk produceret produkter og råvarer. Vi er en ekstra salgskanal til den lokale gårdbutik, landmand eller biavler. Vi tilbyder et netværk af kunder som giver dig adgang til et nyt kunde segment.

Gror forbinder køber og sælger. Dette kompenteceres vi 10% derudover står Gror for penge overførslen ved købet, kundesupport og funktioner som vores køsystem, hvor kunden venter indtil i igen har friske varer på lager eller jægerens kød har modnet og klar til videresalg.

Gror handler om at vokse, som virksomhed, samfund og person. Sammen gør vi en forskel, vi skaber lokale samarbejde og uddanner kunden hvor maden kommer fra.

Vi gror på en bedre fremtid.

Udfyld vores tilmeldingsformular

Start med at sælge dine varer online i dag. Efter du er blevet accepteret